Wie zijn wij

NTUR Transport & Logistics B.V.

is een jong en dynamisch transport bedrijf gevestigd te Amersfoort. Ons team bestaat uit een hechte groep collega`s die wij beschouwen als familie en daar zijn we super trots op!

Onze fantastische chauffeurs die wij graag als visitekaart inzetten bij onze dienstverlening vormen de pilaren van NTUR Transport & Logistics BV.

Wij zijn in 2012 gestart met 1 bestelbus en 1 bakwagen en zijn inmiddels gegroeid naar een wagenpark van 30 wagens. Deze bestaan uit diverse trekker/oplegger combinatie, bakwagens, meubelbakken en bestelbussen. De ambitie van groeien ontbreekt niet bij ons, wij gaan namelijk verder met onze projecten om de dienstverlening naar onze klanten te verbeteren.

Dit doen we onder andere door vaste chauffeurs aan te stellen en korte lijnen te houden met onze klanten. Op deze manier waarborgen wij de continuïteit en kwaliteit en kunnen wij maatwerk aanbieden. Ander voordeel is dat we onze tarieven betaalbaar kunnen houden en flexibiliteit kunnen bieden.

Al onze voertuigen voldoen aan de eisen op het gebied van CO²-uitstoot en de Piek-norm voor geluidsvermindering. Doordat duurzaamheid een belangrijk onderdeel is van onze bedrijfsvoering zijn onze klanten zeker van transport op een milieuvriendelijke en verantwoord wijze.

NTUR Transport & Logistics BV staat garant voor kwaliteit, betaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

 

NTUR Transport & Logistics B.V.

Een jong en dynamisch transport bedrijf gevestigd te Amersfoort. 

N

De partner voor al uw vervoersopdrachten

N

Flexibel

N

Betrouwbaar

N

Betaalbaar

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een stapje extra om u te ontzorgen.

Spoed?

De persoonlijke zorg van SameDay NTUR is ideaal voor de levering van uw spoedzendingen.

Werken bij

Ben jij die distributiechauffeur die het team NTUR Transport & Logistics B.V. komt versterken?