OVER NTUR TRANSPORT & LOGISTICS B.V.

NTUR Transport & Logistics b.v. verzorgt dedicated transport met diverse gerenommeerde bedrijven Wij werken met gepassioneerde chauffeurs die op de hoogte zijn van de specifieke procedures en bedrijfsomstandigheden van u als klant. Doordat we vaste chauffeurs toekennen aan onze klanten, kennen zij de routes en bezorglocaties. Efficiënt maatwerk! NTUR Transport & Logistics b.v. heeft een doel, werkelijk de laagste prijzen vragen aan de opdrachtgever. De klanten betalen werkelijk waar zij hun recht op hebben zo hou je je kwaliteit ,betrouwbaarheid en je continuïteit.

Uitgebreid wagenpark
Het wagenpark van NTUR Transport & Logistics b.v. bestaat uit met meer dan 30 voertuigen. Deze bedrijfsomvang staat garant voor alle benodigde flexibiliteit. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Alle wagens voldoen aan alle eisen op het gebied van CO²-uitstoot en de Piek-norm voor geluidsvermindering. NTUR Transport & Logistics b.v. is dan ook de trotse bezitter van deze kwalitatief en betrouwbare chauffeurs.Duurzaam wagenpark

Alle voertuigen van NTUR  Transport & Logistics b.v. voldoen aan de eisen op het gebied van CO²-uitstoot en de Piek-norm voor geluidsvermindering. Doordat duurzaamheid een belangrijk onderdeel is van onze bedrijfsvoering, zijn onze klanten zeker van transport op een milieuvriendelijke wijze.

Ervaring
Ervaring met logistiek ruim 16 jaar bij PON LOGISTICS B.V.. Jaren lange ervaring in transport bij PARTS EXPRESS B.V. Voor de volgende opdrachtgevers hebben wij de opdrachten afegelopen 20 jaar uitgevoerd, PON LOGISTIECS B.V ,CONTINENTAL B.V en SAF BENELUX B.V. Alle diensten dedicated dag en nacht distributie samedayexpress.

Neem contact op voor meer informatie