Goedkoop een pakket versturen vanuit Amersfoort?

NTUR Transport & Logistics staat als pakketbezorger voor u klaar

Wanneer u ook goedkoop een pakket uit Amersfoort wilt versturen, maar er wel zeker van zijn dat deze snel en op het juiste adres wordt afgeleverd kunt u een beroep doen op pakketbezorger NTUR Transport & Logistics. Bij ons bent u zeker van een ervaren, professioneel koeriersbedrijf met jarenlange ervaring. U bent altijd welkom contact met ons op te nemen om de hulp van NTUR Transport & Logistics in te schakelen. Naast directe levering en sneltransport is een pakketje versturen bij ons vanzelfsprekend ook mogelijk. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Een pakketje versturen uit Amersfoort is nu nog gemakkelijker

NTUR Transport & Logistics in Amersfoort staat voor aantrekkelijke tarieven, een snelle levering en duidelijke communicatie. Ons wagenpark voldoet geheel aan de eisen op het gebied van CO²-uitstoot. Ook letten wij op de Piek-norm voor geluidsvermindering. In plaats van overslag over depots zorgen wij voor directe levering om de kosten laag te houden. Bij ons bent u zeker van hoge kwaliteit en dienstverlening. Heeft u nu hulp nodig met palletvervoer, internationaal en nationaal transport of goedkoop een pakket versturen: als pakketbezorger staan wij 24 uur per dag voor u klaar!

Bij NTUR Transport & Logistics bent u zeker van:

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle bezorging
  • Aantrekkelijke tarieven
  • 22 jaar ervaring
  • Flexibiliteit

Wij staan voor u klaar

U hoeft zich niet langer zorgen te maken over het versturen van een pakketje. Zet simpelweg de hulp in van NTUR Transport & Logistics en onze pakketbezorger zal uw pakket snel en professioneel op het juiste adres afleveren. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door middel van het contactformulier. Telefonisch zijn wij natuurlijk ook prima te bereiken. Bel daarom met 085 4894 806.


Interessant? Deel deze pagina