Professioneel en goedkoop koeriersbedrijf in Amersfoort

Als koeriersbedrijf staan wij steeds voor u klaar

Zoekt u een goedkope koeriersdienst die uw pakketten snel en op een correcte manier naar de juiste locatie brengt? In dat geval kunt u de hulp inschakelen van NTUR Transport & Logistics. Wij zijn een professioneel en goedkoop koeriersbedrijf in Amersfoort met jarenlang ervaring. Onze gepassioneerde chauffeurs staan voor u klaar. Elke klant krijgt een vaste chauffeur, op die manier zorgen wij voor efficiënt maatwerk. Zij kennen alle routes en bezorglocaties. Zowel voor directe levering, pakketbezorging en snel transport staan wij u graag tot dienst! Contacteer ons meteen door gebruik te maken van het contactformulier.

Snelle en goedkope koeriersdienst

Vanuit Amersfoort garanderen wij een snelle levering, met duidelijke communicatie en aantrekkelijke tarieven. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze goedkope koeriersdienst. Ons volledige wagenpark voldoet dan ook helemaal aan de eisen op het gebied van CO²-uitstoot en de Piek-norm voor geluidsvermindering. Wij zorgen voor directe levering in Amersfoort waardoor u zeker bent van een snelle en goede dienstverlening en hoge kwaliteit. Heeft u hulp nodig met palletvervoer, nationaal of internet transport of pakketbezorging? Koeriersbedrijf NTUR Transport & Logistics staat 24/7 voor u klaar!

Bij NTUR Transport & Logistics rekent u op:

· Aantrekkelijke tarieven

· Hoge kwaliteit

· Snelle bezorging

· 22 jaar ervaring

· Flexibiliteit

Bel ons meteen!

Wanneer u onze hulp inschakelt voor het leveren van een pakket in Amersfoort komt het nooit meer te laat. Contacteer ons meteen met behulp van het contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 4894 806.


Interessant? Deel deze pagina