Zoekt u een betaalbare pakket bezorger in Amersfoort?

NTUR Transport & Logistics staat als pakket bezorger tot uw dienst

Wanneer u een betaalbare pakket bezorger zoekt in Amersfoort kunt u gebruik maken van de diensten van NTUR Transport & Logistics in Amersfoort. Zo bent u er zeker van dat uw producten snel en op het juiste adres geleverd worden. Reken op een ervaren en professionele pakket bezorger. Wij zorgen voor gepassioneerde chauffeurs die toegespitst zijn op u als klant. Zij kennen de routes en bezorglocaties. Behalve directe levering en snel transport is een pakketje versturen via ons vanzelfsprekend ook mogelijk! Contacteer ons meteen door het contactformulier in te vullen.

Onze betaalbare pakket bezorger werkt specifiek voor u in Amersfoort

Wij kennen vaste professionele en geëngageerde chauffeurs toe aan onze klanten. Hierdoor kennen zij uw wensen, routes en bezorglocaties. Op die manier bieden wij u efficiënt maatwerk! Daarnaast hechten wij veel belang aan duurzaamheid. Zo zorgden wij ervoor dat ons wagenpark geheel voldoet aan de eisen op CO² uitstoot. Daarbij letten wij ook op de Piek-norm voor geluidsvermindering. Wij houden de kosten laag door te zorgen voor directe levering i.p.v. overslag over depots.
Reken op een hoge kwaliteit en dienstverlening bij NTUR Transport & Logistics. Of u nu een betaalbare pakket bezorger zoekt, iemand voor internationaal en nationaal transport of goedkoop een pakket wilt versturen: Wij staan 24/7 voor u klaar in Amersfoort!

Bij NTUR Transport & Logistics bent u zeker van:

· Aantrekkelijke tarieven

· Snelle bezorging

· Hoge kwaliteit

· 22 jaar ervaring

· Flexibiliteit

Wij staan voor u klaar

U hoeft zich niet langer zorgen te maken over het versturen van een pakketje. Schakel simpelweg de hulp in van NTUR Transport & Logistics en onze pakketbezorger zal uw pakket snel en professioneel op het juiste adres afleveren. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door middel van het contactformulier. Telefonisch zijn wij natuurlijk ook prima te bereiken. Bel daarom met 085 4894 806.


Interessant? Deel deze pagina