DIENSTEN

Hier vindt u de diensten van NTUR Transport & Logistics B.V.

ONZE DIENSTEN

Dedicated Distributie

Dedicated Dagdistributie & Nacht Distributie

Met dedicated transport neemt NTUR Transport & Logistics b.v. al uw logistieke zorgen uit handen.  Zo kunt u vervoeren zonder te investeren in een wagenpark, opleidingen en personeel. Uw klanten merken hier niets van, omdat het zelfs mogelijk is om onze bedrijfswagens uw persoonlijke uitstraling en huisstijl te geven.

Fijnmazige Distributie

Naast alle soorten distributies bieden wij u ook verschillende andere vormen van fijnmazige distributie. De bevoorrading van winkels bij benzinestations bijvoorbeeld, of het leveren van papier aan kantoren. Door onze schaalgrootte en ons dichte distributienetwerk kunnen we dagelijks in heel Nederland of in het buitenland leveren,

Same Day Express.

Voor zeer waardevolle of kritieke binnen Nederland of internationale zendingen die onmiddellijk moeten worden afgehaald en zo snel als mogelijk moeten worden afgeleverd, is er de persoonlijke zorg van SameDay NTUR ideaal voor de levering van uw spoedzendingen.

Internationale Transport

NTUR biedt diverse internationale expresdiensten met veelzijdige en betrouwbare leveringsmogelijkheden, zoals: spoedlevering op dezelfde dag, gegarandeerde, tijdskritieke levering op de volgende dag, of minder dringende, dagzekere leveringen.Importdiensten naar uw eigen land met een breed scala aan leveringsmogelijkheden: van tijdskritieke, gegarandeerde levering de volgende dag tot en met minder dringende, dagzekere leveringen.